Мерал от Женените посече Ивана: Не изпитвам любов към теб! (Вижте първата им брачна криза)

Гласувайте за статията

Мерал от Женените не крие, че се дразни от заниманията на съпругата си

Мерал от Женените посече Ивана и то навръх празника на влюбените Свети Валентин. В отношенията на младото семейство се усеща дистанция. Динамичното ежедневие и професионалните ангажименти, свързани с новия музикален клип на Ивана, будят ревностни чувства в Мерал.

Напрежението помежду им взема превес в навечерието на най-романтичния празник, когато двамата слагат картите на масата и споделят най-големите си страхове.

Ивана и Мерал от Женените

Колаж: Клюки.нет

Дали в опит да уязви половинката си или наистина се чувства така, но Мерал заяви на певицата, че не изпитва любов към нея. „Уважение да, приятно ми е с теб. Но няма любов“, изтърси той по време на вечерята им.

Любопитното е, че Ивана изобщо не се трогна от думите му. Брюнетката се беше постарала да нагласи вечеря за празника, макар и да не й се беше получило особено.

Тя поръча китайска храна, която не беше приета с особен възторг от Мерал. А салатата й предизвика куп гаври в нета – нарязан домат с цели буци сирене. „Поне се беше постарала, а той дори едно цвете, един шоколад не се сети да й донесе“, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар