Мелания Тръмп шашна с потресаващо лицемерие (Вижте защо й скочиха в мрежата – Снимки)

Гласувайте за статията

Първата дама показа за последно фалшивото си лице на церемонията по посрещане на коледното дърво

Мелания Тръмп и тази година й се наложи да посрещне коледното дърво. За разлика от друг път тя бе сама без Доналд. Той не се появи на церемонията, както правеше до сега.

Първата дама публикува туит с елхата, с която възнамерява да украси Белия дом за Коледа. Според коментарите в социалната мрежа съпругата на президента не е доволна от факта, че пак трябва да се занимава с коледната украса.

От 1966 г. появата на коледно дърво в Белия дом се превърна в празнична традиция. Тази година фин смърч, 18,5-футово дърво порода Фрейзър от дървета на Дан Тейлър от Западна Вирджиния, ще бъде поставено в Белия дом “, написа Мелания.

Първата дама умело крие емоциите си под дежурната усмивка
Снимки: Инстаграм

Много потребители обаче смятат емоциите на госпожа Тръмп за фалшиви. „Мразиш всяка минута от този празник“, „Ти също съсипа легендарната розова градина!“, „И аз си помислих, че мразиш всички тези празнични приготовления“,„Спри да се преструваш, не те интересува Коледа“, пишат те.

Така коментаторите припомниха на първата дама изтекъл телефонен разговор, където тя се оплаква на бившата си приятелка за своите проблеми. На записа Мелания казва, че никой не се интересува от коледната украса, но е длъжна да я направи като съпруга на президента, предават от lenta.ru.

Но иначе са категорични, че тя е най-стилната и красива първа дама: „Сбогом на най-подходящо облечената първа дама на Америка … Най-модерната и стилна“, пишат те.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар