Мелания Тръмп цъфна на гавраджийски билборд в Загреб (Вижте как я унижиха)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп бясна заради билбордове с нейния лик, първата дама се почувства унижена заради гаврата

Мелания Тръмп бе използвана за реклама на Американския институт в Загреб, който използва нейна снимка на билборд. И не толкова фотоса с нейния лик разгневи първата дама на САЩ,  а текста поставен на рекламата „Представете си колко далеч може да стигнете с малко познания по английски”.

Става дума за маркетингова компания, която промотира изучаване на английски език. Създателите на рекламата искали да дадат за пример Мелания. Която от обикновена словенска девойка минава през успешен модел и стига до върха на своите постижения като съпруга на американския президент.

Само, че Мелания била толкова ядосана и разгневена, че заплашила със съд рекламиращите. Които трябвало да махнат унизителните билбордове в срок от едно денонощие. Специалист смята, че посланието обижда госпожа Тръмп и срива дълго градения й имидж в Америка, предават от 24chasa.bg.

От школата по чужди езици се извинили на президентшата на САЩ. Но изразили съжаление, че маркетинговата им кампания била изтълкувана по погрешен начин. Те нямали намерение да навредят на първата лейди. А по-скоро да покажат какво е постигнала Мелания Тръмп и да я дадат за пример на младите хора.

Въпреки добрите си намерения и с цел да не попаднат под ударите на закона  все пак компрометиращите билбордове били веднага свалени. Но пък и кампанията все пак се оказала изключително успешна. Скандалните рекламни табла успели да привлекат вниманието не само на хората в Хърватска, но и на тези по целия свят.

Адвокатът на Мелания Тръмп даде изявление, че фирмата подготвила маркетинговата кампания не била запозната с местните закони. Според тях в Хърватия никой не може да използва фотос на който и да е човек без негово изрично съгласие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар