Мелания Тръмп унижи жертвите на урагана Харви (Вижте как си навлече гнева на американците)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп разгневи американците, унижи жертвите на урагана Харви в облекло като за модно дефиле

Мелания Тръмп и президента на Щатите вчера долетяха в Тексас да оценят мащаба на бедствието нанесено от урагана Харви. Първата дама се появи както винаги в перфектен външен вид. Но разочарова американците заради твърде неподходящото си облекло.

)

Мелания бе заложила на черен панталон, комбиниран с яке и високи обувки с 12 сантиметрови токчета на Маноло Бланик. Което веднага предизвика реакция и критики в социалната мрежа. Американците сметнаха, че обувките на първата дама са твърде необичайни за визита в щата, в който хората са пострадали от силния природен катаклизъм.

Туитър завря и закипя от критики на гневни хора. Те негодуват, че Мелания е прелетяла над наводнената зона с тези високи токчета. Други се питат дали някой е обяснил на госпожа президентшата каква е разликата между официална вечеря и национална катастрофа, предават от spletnik.ru.

Възмутените потребители на социалната мрежа бързо забравиха, че Мелания е смятана за модна икона и много дами се мъчат да й подражават. Неподходящите й обувки, които я затрудниха да ходи по наводнения терен я смъкнаха от пиедестала, на който я издигнаха нейните почитатели.

Първата лейди на САЩ предизвика недоумение и с тъмните си очила. Американците изпаднаха в объркване защо госпожата е с авиаторски очила. След като няма и следа от слънце в небето и сигурно ги носи като моден аксесоар.

За разлика от съпругата си президентът Доналд Тръмп бе в напълно адекватно облекло за трагичната ситуация. Обувките му бяха непромокаеми, напълно съобразени с обстановката. Мелания стана жертва на прекалената си женска суетност на гърба на хиляди пострадали от урагана Харви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар