Мелания Тръмп с топ гаф на срещата с Чарлз и Камила (+ Как Доналд изнерви кралицата?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп почете принцеса Даяна, Камила се подразни

Мелания Тръмп успя да вбеси Камила, херцогиня на Корнуол, с топ гаф. Първата дама на САЩ избра да носи тоалет, който напомняше на този на Одри Хепбърн от „Моята прекрасна лейди“, но британците веднага познаха в нейно лице своята любима принцеса Даяна. Любовта на покойната принцеса на Уелс към добрия стил, очевидно е високо оценена и от Мелания. Неслучайно първата дама на САЩ избра тоалет, който толкова приличаше на един от любимите костюми на Даяна.

Това обаче изнерви видимо Камила, която в един момент дори не скри раздразнението си. Камерите запечатаха изражението на съпругата на принц Чарлз, когато видя как е облечена първата дама на Америка.

И докато британците оцениха добрия стил на Мелания Тръмп, таблоидите коментират, че тоалетът е бил абсолютен гаф по отношение на Чарлз и Камила. Това обаче далеч не бе първата издънка на президентската двойка, тъй като Доналд след това изнерви кралицата.

По време на кралския банкет, етикетът предполага, че всеки от гостите ще бъде придружен. Като кавалер на кралицата, Доналд реши да я придружи до масата й. Принц Чарлз от своя страна съпроводи лейди Мелания по време на приема. В eдин момент обаче американския президент направи така, че съпругата му да върви буквално зад гърба му. Той неведнъж наруши етикета, а в един момент камерите запечатаха как хваща китката на Мелания зад гърба си. Не стана ясно, дали търсеше подкрепа от жена си, или искаше на нея да напомни нещо, но жестът не остана незабелязан от никого.

Мелания Тръмп с гаф пред Камила сн. Инстаграм

Мелания Тръмп с гаф пред Камила сн. Инстаграм

Това е второ посещение за Тръмп в Англия. Този път обаче той доведе и четирите си пораснали деца. Единствено Иванка и Ерик обаче бяха с половинките си — Джаред и Лара, която очаква второ дете.

Embed from Getty Images

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар