Мелания Тръмп със скандална изцепка на погребението на Ивана (Семейството в шок от поведението й)

Мелания Тръмп със скандална изцепка на погребението на Ивана

Мелания Тръмп възмути цялото семейство на Доналд Тръмп на погребението на бившата му съпруга. Скандалът е останал зад затворените врати на църквата, но въпреки това присъстващите са били потресени от поведението на бившата първа дама.

Обществена тайна беше, че Мелания и Ивана не се обичат особено. Първата съпруга на Тръмп неведнъж е заявявала, че разполага с личния телефон на президента и може да му звъни по всяко време, но не желае да „създава напрежение в семейния му живот с новата му съпруга“. Въпреки това пред обществото двете дами демонстрираха любезни отношения, а при посещенията на Ивана във Вашингтон, Мелания никога не е била неучтива с нея.

До деня на фаталната й смърт.

По време на погребението преди няколко седмици, цялото семейство се събрало в църквата на траурна меса, след което пожелали да я изпратят с траурно шествие. Изненадващо обаче, Мелания се скрила в храма и отказала да върви до Иванка след ковчега. Актът предизвикал обида и негодувание и у трите деца на Тръмп. Те силно се обидили от поведението на Мелания, особено Иванка. Пред съпруга си, Мелания обяснила, че това е личен момент за децата на Ивана и не иска да натрапва присъствието си. Други обаче коментират, че е проявила крайно неуважение към бившата си съперница и е отказала да я изпрати в последния й, обиждайки децата й дълбоко.

Източник:kurir.mk

1 коментар
  1. Ивайло казва

    Нищо обидно няма. Тя изобщо не трябва да ходи до ковчега. Това е момент само за близки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.