Мелания Тръмп стана за срам с мега гаф за деня на труда (Цяла Америка й се подиграва)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп стана за срам с мега гаф за деня на труда в САЩ

Мелания Тръмп стана за срам с мега гаф в деня на труда в САЩ. Цяла Америка се подиграва на първата дама, след като се появи в италианска рокля за почти 3000 долара, на пост в туитър,  публикуван в подкрепа на американските работници.

И докато Доналд Тръмп се хвали наляво и надясно, как ще помогне на американската индустрия, не спира да се фука, че жена му носи дрехи на италиански дизайнери. Заради което цяла Америка им се подигра.

„Честит ден на труда! Изграждаме бъдещето си с американски ръце, американски труд, американско желязо, алуминий и стомана“, туитна Тръмп. След което пусна своя снимка с Мелания, на която първата дама е с италианска рокля за почти 3000 долара.

Безумното е, че със същата рокля Мелания се е срещала с американски работници в индустриален център. Гафът предизвика отзвук в цяла Америка, а Туитър бе залят от подигравки.

Реакциите са красноречиви и отразяват колко е двулично отношението на Доналд Тръмп. Други пък се възмущават на факта, че Мелания нехае за американската индустрия и носи само европейски марки. Първата дама не за първи път прави подобен гаф. Тя се появи като кукла Барби и сред бедстващите настана негодувание заради вида й.

„Тази жена изглежда постоянно сякаш е на ревю. И не излъчва никаква съпричастност към пострадалите“, негодуват мнозина.

Малцина обаче знаят, че не Мелания, а Доналд Тръмп стои зад Барби визията на жена си. Американският президент настоява съпругата му да изглежда като истинска кукла. И често налага мнението си дори в избора й на гардероб. Самият той още преди сватбата си с нея заяви, че иска съпруга — трофей.

Мелания Тръмп яко се изложи на  деня на труда в САЩМелания Тръмп яко се изложи на  деня на труда в САЩ

Мелания Тръмп яко се изложи на деня на труда в САЩ

В същото време обаче първата дама изпада в безумно нелепи ситуации, тъй като си пати от изискванията на съпруга си. Които понякога са направо абсурдни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар