Мелания Тръмп стана за смях с моден избор (Кой я облече като малинов десерт?)

Гласувайте за статията

Модните гафове на Мелания Тръмп доста зачестиха в последно време!

Красивата Първа дама на САЩ Мелания Тръмп от години се приема за модна икона. Но, откакто съпругът й е президент, тя си пoзволява на няколко пъти да кръшва рязко от този свой имидж. А изцепките й винаги са широко дискутирани, тъй като контрастират на почти винаги безупречния й стил. Но, все пак, и тя е човек. Стилистите й също…

По време на своите няколко минутки слава вчера, Мелания Тръмп направи изявление пред представителите на ООН. В него основната тема бе защитата на децата от различните форми на кибертормоз. Въпреки сериозният проблем, който видимо вълнува Първата дама, а и милиони майки по света, тоалетът й определено успя да отклони вниманието от целта на събитието.

Мелания Тръмп се изправи гордо в цялата си прелест зад катедрата и започна да декламира предварително написани слова. А погледите на присъстващите бяха приковани от изключително неподходящото облекло. Докато за срещата с президента Румен Радев и съпругата му Десислава Първата дама на САЩ заложи на елегантна черна рокля, то за появата си пред делегатите приличаше на избягал от цирка клоун или… на малинов десерт!

Огромните ръкави на цикламения тоалет се оказаха единственото,

което се вижда от тялото на красавицата зад катедрата. Самият обемен тоалет със сигурност не е най-подходящият избор за тънката снага на бившата манекенка. Да не говорим че цветът не подхожда на целта на събитието и дори е дразнещ при продължително гледане.

А Мелания Тръмп иска да е гледат и слушат внимателно, докато говори, нали?! Е, този път не й се получи номерът и гафът е на лице. Роклята й се оказа една от дискутираните теми от присъствалите на срещата дами. Дори някои направиха коресподенции между нея и огромната розова рокля на Риана от MET Gala. Но още един акцент от визията на Първата дама на САЩ направи не по-малко впечатление, пише dailymail.co.uk.

Мелания Тръмп изглежда комично

Мелания Тръмп изглежда комично

Кожата на лицето на Мелания Тръмп изглежда толкова опъната, сякаш е прекалила с разкрасителни процедури. Всяка мимина видимо представлява трудност за красавицата. А усмивките й са половинчати и изглеждат някак престорени. Явно бившият модел се е пристрастила към корекциите и си е наумила да изглежда по-млада дори то Иванка. Но много хубаво не е на хубаво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар