Мелания Тръмп в снимки: Как от развлечена рошла стана най-красивата първа дама на планетата!

Мелания Тръмп в снимки: Как от развлечена рошла стана най-красивата първа дама на планетата!
3 (60%) 1 vote

Мелания Тръмп също преживя своите трансформации

Мелания Тръмп преживя истинска модна еволюция. Малцина знаят, че първата дама на САЩ е била развлечена рошла в първите години на кариерата си. Благодарение на стилистите и дизайнерите си обаче, тя преживява пълен моден катарзис. За да се превърне в най-блестящата първа дама в света.

Така е било, докато Мелания не се превърна в любима тема на всички световни медии. Красивата Мелания започнала своята модна кариера в родната Словения, когато на 16 години позира пред местен фотограф. Вече на 18 години, тя е подписала договор с модна агенция в Милано.

Оттогава кариерата й в модния свят се движи само по възходяща линия. Мелания работи в Милано и Париж, а през 1996 г. се премества в Ню Йорк. Освен многобройните модни фотосесии, които прави за известните списания, тя е лице и на кориците на българското издание на „Harper’s Bazaar“, италианския „Vanity Fair“, „Sports Illustrated“, а през 2000 г. се е снимала напълно съблечена за януарското издание на списанието „GQ“.

Именно по време на престоя си в Ню Йорк, тя се среща с Доналд Тръмп на модно събитие. „Не успях да й взема телефона, но тя взе моя. И ми се обади чак седмица по-късно“, спомня си магнатът. Той доста се изпотил, докато я спечели. Накрая обаче се оженили през 2004 г. във Флорида. А Мелания носела сватбена рокля на Dior, на стойност 100 хиляди долара.

Макар и модел, Мелания не е имала особено добър стил. Тя го развива през годините, благодарение на многобройните стилисти и дизайнери. Според тях Мелания носи неподходящи аксесоари и модели, с които изглежда смешна. И след като Доналд се впуска в политиката, Мелания Тръмп решава, че трябва да промени имиджа си. И го прави.

Мелания Тръмп стана първа дама за пример

Мелания Тръмп стана първа дама за пример

Благодарение на съветниците си, днес първата дама на Америка е модно вдъхновение за милиони жени по света. Вижте как се преобрази през годините, в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар