Мелания Тръмп се състари брутално! (Първата дама втрещи с бръчки и наднормено тегло)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се състари брутално

Мелания Тръмп втрещява с пищна фигура и бръчки по лицето. Първата дама явно е зарязала диетите и пластичните операции, защото изглежда невероятно напълняла. Последните снимки от турнето й до Африка разсеяха всякакви съмнения, че първата дама може да реши да стане отново майка. Мелания е видимо напълняла, краката и ръцете й са наедрели, но най-смущаващо е, че бръчките й са по-видими от всякога.

Мнозина се чудят дали красавицата, която допреди година сияеше при влизането си в Белия дом е същата жена, която кацна в Африка. Мелания изглежда състарена и то много, а очевидно причина не е само стресовата й програма.

Първата дама е видимо напълняла и дори роклята й не може да скрие фигурата й. Тя все още изглежда много привлекателна, но е далеч от манекенските мерки, които демонстрираше доскоро.

Най-стряскащо е обаче лицето на първата дама. Мелания изглежда тотално сбръчкана и смущаващо подпухнала в лице. Гладките и изящни черти вече са в миналото, а първата дама дори и след тонове грим изглежда като баба.

Според Омароса Маниголд, първата дама е като в затвор в Белия дом. „Тя не може да излезе навън, а Тръмп я държи с емигрантския й произход. В брака на един капан е, от който не може да се отърве“, коментира още бившата му сътрудничка.

Според приятели на Мелания обаче, не съпругът й, а цялата медийна истерия я съсипва. Освен това тя бе принудена да търпи критики и за гардероба си. В Гана Мелания пристигна с тоалет за 1000 долара и обувки Маноло Бланик за още 1000. След това пък се докара с костюм на Сесили за 2 бона.

Мелания Тръмп втрещи с наедряла фигура и бръчки сн. Инстаграм

Мелания Тръмп втрещи с наедряла фигура и бръчки сн. Инстаграм

Тя обаче ус=пя да тушира критики, като пусна снимки как гушка бебета и посещава болници. Вниманието й е насочено към проблемите с образованието в третия свят и в момента е на първо самостоятелно турне там.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар