Мелания Тръмп се ошишка в Белия дом (Пълнее ударно за часове)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп показа стомах и паласки, първата дама на САЩ недебеля

Мелания Тръмп е считана за образ на пълно съвършенство и е смятана за синоним на елегантността. Въпреки това и тя си има своите лоши дни.

На неотдавнашен прием в Белия дом мадам Тръмп привлече вниманието на своите критици, които следят всяка нейна поява под лупа със сериозно променената си фигура.

От далече личи, че Мелания през последните месеци е натрупала излишни килограми. Особено те личат в областта на корема и талията. На снимките, които обикалят в социалната мрежа се набива на очи наедрелия корем на първата лейди и издайническите тлъстинки. Особено видни когато бившия модел стои седнала, предават от електронното издание elle.ru.

Ако красивия тоалет на госпожа президентшата подчертава фигурата й когато е права то в седнало положение толкова я стяга, че красивата Мелания едва може да си поеме дъх. Синята рокля на Майкъл Крос й прав лоша шега и вади на показ не толкова съвършения стомах на първата дама.

След издайническия фотос се разнасят всякакви слухове. Най-смелите от тях подозират отново евентуална бременност на президентшата. Която тя е прикривала умело със специален колан за стягане. Други пък смятат, че живота в Белия дом до голяма степен се отразява зле на иначе добре поддържаната първа дама.

Без съмнение Мелания изглежда добре за 47-те си години. Но честите официални приеми както и късните вечери са си казали думата. Затова съветват Мелания да носи тоалети с по-предпазливи кройки. Но най ще е добре ако не е бременна да се вземе в ръце и през следващите няколко месеца да се отърве от излишното тегло.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар