Мелания Тръмп се оля с кича за Коледа в Белия дом (Превърна го в дворец на Дисни)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се оля с кича, превърна Белия дом в дворец на Дисни

Мелания Тръмп се оля с кича в Белия дом. Първата дама се зае да украсява имението още преди празниците, а къщата й е заприличала на коледен дворец на Дисни. Само че още по-кичозна.

Благодарение на съветите на дизайнерите си, първата дама реши да превърне резиденцията в декор на пиесата „Лешникотрошачката“. Танцуващите балетисти и музиката на Чайковски, не оставиха никакво съмнение, че руския и американския президент са първи приятели. А също и, че новата първа дама не робува на американския патриотичен дух.

Огромното фоайе изглеждаше като приказната гора от „Хрониките на Нарния“, а в „синята стая“ бе поставена 8-метрова елха, която да краси центъра на помещението. И тъй като дори това не стигаше на Мелания Тръмп, тя превърна и коридорите в снежна гора.

Не е ясно колко точно е струвало преобразяването на Белия дом, но се говори, че от юни Мелания планира декорацията за коледните празници. Дори и нейната визия бе съобразена с новата обстановка. Децата, които посрещна в „Червената стая“ бяха на мнение, че тя е красива фея, Снежанка и дори ангел.

Иначе, съпругата на Доналд Тръмп несъмнено се бе постарала да прехвърли блясъка от дома си в Ню Йорк и в Белия дом. И въпреки че за мнозина декорацията е твърде кичозна, познавачи твърдят, че е съвсем на място в Белия дом.

„Къща като тази се нуждае от много украса, за да се създаде атмосфера на коледно настроение. Но Мелания несъмнено се е попрестарала в желанието си“, разкриват още те.

Мелания Тръмп яко се оля с кича в Белия дом

Мелания Тръмп яко се оля с кича в Белия дом

Що се отнася до съпругата на Доналд Тръмп, по нищо не изглежда, че съжалява за похарчените пари или тематиката, която е избрала. Още повече, че първата дама напоследък упорито чисти имиджа си на президентша. Явно е успяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар