Мелания Тръмп се окръгли (Първата дама на САЩ вече не прилича на призрак)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се окръгли, вече прилича на човек

Мелания Тръмп най-после се показа, след почти двумесечно отсъствие. След като администрацията в Белия дом обяви стачка, първата дама на Америка изчезна от прожекторите. Причината бе именно факта, че не разполагаше с екип, на който да разчита. След повече от месец принудително отсъствие от прожекторите, Мелания се появи за кратко. Тя бе на финалите на Супербоул, които се гледаха в семейното имение на Тръмп във Флорида. И точно там първата дама се показа за първи път от месец и половина отсъствие.

Мелания видимо се е успокоила, но което бе по-интересно — президентшата е напълняла. Предвид факта, че дори готвачите в Белия дом стачкуват, явно и на нея й се е наложило да кара на бърза храна и сандвичи.

Няма съмнение обаче, че принудителната почивка е дала положителни резултати. За първи път от две години Мелания се появи пред сънародниците си с тен, видимо напълняла и в отлично настроение.

Съпругата на Доналд Тръмп не крие, че цялото внимание, което привлича, започва сериозно да я изнервя. В едно от последните си интервюта тя сподели, че именно това втренчване в личния й живот и самата нея, започва да я товари най-много психически. Екипът й обаче й направи огромна услуга, като обяви стачка по празниците. Така Мелания имаше повече от месец, за да се възстанови и то далеч от прожекторите и всякакво публично внимание.

В резултат на всичко това, американската първа дама показа супер форма и визия, за която мнозина могат да й завидят. Тя видимо е напълняла, вече не прилича на ходещ призрак и дори се усмихваше на камерите.

Мелания Тръмп най-после се показа сн. You Tube

Мелания Тръмп най-после се показа сн. You Tube

Семейството продължава да живее във Флорида, докато Доналд е във Вашингтон или обикаля по различни ангажименти. Междувременно първата дама е свела до минимум публичните си изяви — показва се само там, където присъствието й е крайно належащо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар