Мелания Тръмп се окръгли? (Първата дама крие подозрително коремче на мач )

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се окръгли, крие подозрително коремче

Какво става с Мелания Тръмп? Последните месеци първата дама на Америка е ограничила до минимум обществените си изяви. Но дори и когато се появи пред обществото, тя продължава да буди интерес, още повече, че май има и промени във фигурата й.

По време на мач във Вашингтон, Доналд Тръмп се появи с Мелания. И докато тълпата освиркваше държавния глава, камерите бяха вперени не в присъстващите или държавния глава, а в неговата съпруга.

За вечерта Мелания бе избрала широко черно палто, което обаче държеше разкопчано. И което подозрително прикриваше наедряло коремче.

В туитър веднага заваляха коментари по повод странния външен вид на американската първа лейди. Стигна се до там, че се появиха предположения, че може би семейство Тръмп очаква ново попълнение.

По всяка вероятност обаче, Мелания все още се възстановява от операцията, която претърпя през пролетта. Тогава тя не се появи в обществото цели три седмици. Оттогава — насам нейните изяви са крайно ограничени и тя избягва всякаква публичност, доколкото е възможно в нейното положение.

В действителност обаче мнозина забелязаха, че първата дама мистериозно е загладила и бръчките по лицето.Както е и изчистила двойната брадичка, която бе започнала да й се появява. Няма съмнение, че госпожа Тръмп се е подлагала на разкрасителни процедури, които да я направят по-млада и да спрат хода на времето, тъй като няма нито една бръчка по лицето.

Що се отнася до корема, дрехите на Мелания бяха така подбрани, че умело да го скриват. Въпреки това се появиха съмнения, че или е напълняла или очаква ново дете.

Мелания Тръмп с подозрително коремче сн. Twitter

Мелания Тръмп с подозрително коремче сн. Twitter

При положение, вече е почти на 50, няма съмнение, че първата дама на САЩ не смята да ражда отново. И вместо това по-скоро е напълняла в резултат на прилаганото й лечение. Но и най-опитните стилисти и дизайнери явно не успяват да скрият някои промени в нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар