Мелания Тръмп се издъни с Барби визия (Вижте модния й гаф)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп шашна света с неглиже облекло, решено в бебешко розово!

Мелания Тръмп е модна икона още от преди да стане Първа дама. Откакто съпругът й стана президент, всички погледи са вперени в нея и тя няма право на грешки. Досега сякаш гафовете й винаги са били толкова незначителни, че са минавали между капките. Но във визията й на последните кадри може би има и скрито послание за бунт.

Свикнали сме винаги да виждаме Мелания Тръмп в елегантни рокли или костюми в комбинация със стилни обувки на висок ток. Дори в наводнения Тексас тя се появи със стилето модел, за което бе широко разкритикувана. Но на връщане от уикенда в президентската резиденция Кемп Дейвид, Първата дама се появи от глава до пети в розово и с ниски пантофки в същата цветова гама!

Само за сравнение – на отиване в началото на уикенда бившият модел заложи на елегантна рокля в тъмно зелено и ярко оранжеви обувки на ток. На какво се дължи тази драстична промяна в стила при една и съща ситуация, можем само да гадаем. Няма как да отречем, обаче, че Мелания Тръмп е ослепителна и в тесния си розов панталон и карираната риза в същия нюанс, пише dailymail.co.uk.

Някои заподозряха, че изборът на по-неглиже облекло от съпругата на президента носи закодирано послание. Напоследък наследникът на първото семейство Барън търпи жестоки критики защо все ходи спортно облечен и не се придържа към етикета.

Мелания Тръмп винаги е ослепителна

Мелания Тръмп винаги е ослепителна

А докато мнозина искат от едно хлапе да бъде облечено все в костюм, майка му Мелания Тръмп доказа, че красотата и останалите качества не завидят само от дрехите, с които си облечен! В избора на Първата дама прозира и желанието да копира стила на Мишел Обама. Тя винаги е залагала на дрехи на достъпни цени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар