Мелания Тръмп редовно изхвърляла Иванка от официални събития (Първата дама: Не деля мястото си с никого!)

Гласувайте за статията

Драмата между Мелания Тръмп и доведената ù дъщеря Иванка още повече се задълбочава

Оказва се, че първата дама ще излезе същински цербер в отношението си към любимата щерка на Тръмп. Нови любопитни подробности около техните взаимоотношения за пореден път излязоха на бял свят. Книгата, с която Стефани Уинстън Уолкоф триумфира, е посветена на пикантните дрязги в президентското семейство. В откъс от нея се твърди, че Мелания Тръмп стартирала операция „Блокирай Иванка!“, за да бъде сигурна, че опърничавата щерка на президента ще бъде извън камерата в деня на встъпването в длъжност на баща си.

Но преднамерените ù действия не спират дотук. Мелания не е искала Иванка дори да присъства на церемонията по полагане на венци в националното гробище в Арлингтън. Съвсем целенасочено госпожа Тръмп не я е вместила в графика си. Наложило се е самата нежелана наследница на американския президент да пише съобщение на мащехата си, за да се поинтересува защо я няма там.

На всичкото отгоре президентшата била възмутена, че щерката на Доналд Тръмп упорито ù предлагала да участват заедно в редица официални събития. Както можем да очакваме, Мелания никак не останала доволна от тази пряка намеса в работата ù. Съвместното домакинство на събитията съвсем очаквано не било осъществено, коментира dailymail.co.uk. Така бихме могли да направим няколко извода. Мелания Тръмп е първа дама и ни повече, ни по-малко от това. Като първа дама тя има редица обществени ангажименти и определено няма намерение да дели славата и отговорностите си с никого.

Недопускането на Иванка до редица събития казва едно: двете изобщо не се понасят. Наред с определението „змии“, което бе предназначено за доведената дъщеря и мъжа ù, госпожа Тръмп действа уверено и на други фронтове. Амбициите на младата наследница да завземе позициите на президентшата, срещат заслужен отпор. Каква ще бъде следващата порция скандал, предстои да разберем.

Мелания Тръмп не си поплюва

Мелания Тръмп не си поплюва
Снимка: фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар