Мелания Тръмп показа наедряло коремче (Президентшата с нелеп моден гаф – Снимки)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп с нелеп моден гаф, преправи тоалет на Каролина Ерера и се изложи

Мелания Тръмп винаги удивява с модните си решения. Първата дама на САЩ, която е на 49 г и има отлична фигура обича да се облича ярко, нестандартно и понякога фриволно.

Този път госпожа Тръмп по време на посещението на президента в Индия реши да покаже колко е изобретателна. Тя допълни тоалета си, който е дело на Каролина Ерера с широк червен колан.

Мелания Тръмп с роклята на Каролина Ерера и модела в каталога
Снимка: wday.ru

За моделът на роклята, която е от бяла памучна материя с флорален принт не е предвидено да се стяга в кръста. Мелания обаче реши да подчертае талията си и желанието й е разбираемо заради големия й бюст. Тоалетът би изглеждал като надут балон и би й стоял като на бременна жена.

Ето как госпожа Тръмп се сдоби с гърбица и наедрял корем
Снимки: Getty Images

Само, че има една малка уловка: коланът трябва да бъде избран правилно. На този модел би подхождало тънко и не стегнато коланче. Мадам Тръмп обаче избра доста по-широк вариант и го стегна здраво по талията.

За съжаление памучната тъкан стои некрасиво така пристегната и при всяко едно движение на първата лейди се набира на гърба й, образувайки несъществуваща гърбица. Освен това коланът подпира бюста и го прави да изглежда още по-голям както и описва коремче, което всъщност Мелания няма.

Госпожа Тръмп понякога става жертва на собствените си модни хрумвания, избира неудачен аутфит или пък се държи странно. Дори на такава красавица както и бивш професионален модел се случват такива издънки, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар