Мелания Тръмп показа коледния си дом (Как обзаведе президентския дворец?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп показа президентския дворец за Коледа

Мелания Тръмп вече се зае с украсата на Белия дом за Коледа и се хвали с постижения. Първата дама се отдаде на забавлението да украсява огромната президентска резиденция и дори сподели снимки от там.

В продължение на няколко дни, съпругата на Доналд Тръмп украсява коледни елхи и се забавлява да декорира новия си дом. Със сигурност президентската резиденция е най-големия имот, който Мелания е обзавеждала, но очевидно тя се справя доста добре.

Напук на слуховете, че всичко ще е в злато и диаманти, Мелания е запазила голяма част от интериора, внесен от Мишел Обама. В действителност, единствено овалния кабинет е преобразен по искане на Тръмп. Иначе, Мелания се е постарала да не прави твърде големи промени в новия си дом.

Освен, че украси огромна елха, първата дама не пропусна да декорира и коледния сладкиш — огромна бяла торта, която ще бъде поднесена и разрязана доста по-рано от празничния ден. Традиционната сладка версия на Белия дом, вече предизвика вълнение сред феновете. А не бяха малко и тези, които отбелязаха с интерес, че Мелания очевидно има вкус към детайлите, щом толкова вещо украсява дори шоколадовото творение.

Иначе на всички им направи впечатление, че съпругата на Доналд Тръмп отказа да свали палтото си. Дори и на закрито Мелания носеше на всяка снимка зимно палто. Последното провокира майтапи, че президентът го раздава скъперник и не отоплява стаите в резиденцията.

„Пестят от парно май?“, „Толкова ли му се свиди отоплението в Белия дом, че жена му ходи само с палта“, коментират в мрежата. Съдейки по облеклото на Мелания, явно е точно така.

Мелания Тръмп показа Белия дом за Коледа

Мелания Тръмп показа Белия дом за Коледа

Иначе се очаква съпрузите да прекарат празниците във Флорида, в имението на Доналд Тръмп Мар-а-лаго. Президентът неведнъж вече предпочиташе това място пред всяко друго. Миниверсията на Белия дом най-вероятно ще бъде мястото, където семейство Тръмп ще посрещне и Нова година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар