Мелания Тръмп отказала да влезе Белия дом преди да си клъцне носа (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

САЩ никога до сега не е имал толкова суетна първа дама

В нова книга за Мелания Тръмп се разкриват тайни от личния живот на настоящата първа дама. Вече е известно, че половинката на президента не влезе в Белия дом веднага след избирането на Доналд Тръмп. Това се случи шест месеца по-късно, но сега за първи път става ясно какво се е случило всъщност.

В произведението на репортерката на „The Washington Post“ Мери Джордан се твърди, че бившата словенска моделка се е подложила на куп корекции, предават от dailymail.co.uk. Опънала си е бръчките и си е клъцнала носа, малко след като милиардерът Тръмп спечели президентските избори.

Вижте как се промени първата дама на САЩ
Колажи: kliuki.net

Всички очакваха с интерес появата на първата дама в Белия дом, но тя се оправда, че сина им Барън трябва да завърши училище и тогава ще се премести с него. Истината обаче е много по-различна. Твърди се, че белезите по лицето на Малания от пластичните корекции все още са личали и тя е изчакала да мине време докато не остане никаква следа.

Джордан пише още, че госпожа Тръпм е скрила и истинската си възраст и е по-голяма, въпреки , че се представя за петдесет годишна.

Репортерката разказва, че първата дама е използвала момента да преподпише брачния си договор с Доналд, тъй като предишния не е бил много щедър. Разкриват се и моменти от отношенията й с по-голямата дъщеря на Тръмп Иванка. Която в нейно отсъствие се опитала да я изхвърли от Белия дом и да изземе функциите на първа дама.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар