Мелания Тръмп не ще децата на Доналд в Белия дом (Празнува само с президента и Барън Коледа?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп не ще децата на Доналд в Белия дом

Мелания Тръмп не иска и да чуе за децата на Доналд в Белия дом по празниците. Първата дама очевидно е решила, че ще празнува само със семейството си, тъй като бе доста сдържана за празничните фотосесии, които фамилията може да си прави в резиденцията.

По време на официалните коледни снимки, които Мелания направи за приятели и държавници, тя пропусна да покани част от децата на Тръмп. Единствените, които се похвалиха със снимки от коледния коктейл бяха Иванка и Ерик с новото си бебе и жена си Лара.

Тримата обаче така и не застанаха до президентската двойка за официална снимка, въпреки че очевидно бяха в Белия дом за празничната сесия на Доналд и Мелания. Иванка се снима със свои приятелки, а Ерик със семейството си в Овалния кабинет.

От празничната атмосфера липсваха Доналд — младши и Тифани Тръмп. Според слуховете, Мелания е настояла семейството да празнува отделно Коледа, а тя ще го посрещне със своите близки.

„Мелания не обича публичността, затова и на Коледа настоя всеки да си празнува в неговия дом. Вместо това смята да отбележи празника само с Доналд, Барън и родителите си най-вероятно. За нея целия този панаир и показност не са нещо желано. Приема случващото се спокойно, но ако може, ще намали присъствието на семейство Тръмп до минимум в Белия дом“, разкриват източници.

Една от причините за това е проблемът на първата дама с английския. Моделът Виктория Силвстед, която навремето й е била гримьорка, разкрива, че Мелания почти не говори английски. „Тя е затворен характер. Обича лукса, но не обича да говори.

Мелания Тръмп не ще децата на Доналд по Коледа в Белия дом

Мелания Тръмп не ще децата на Доналд по Коледа в Белия дом

И почти не си дава труд да общува на английски, затова не се е отървала от акцента си. Просто не полага усилия дори и със собственото му семейство“. Явно има причина да не ги иска в Белия дом по празниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар