Мелания Тръмп на война с любовницата на Доналд (+ Защо сипе заплахи срещу нея?)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп обяви война на Сторми Даниълс, сипе заплахи срещу нея

Мелания Тръмп е бясна и е обявила истинска война на Сторми Даниълс. Първата дама на САЩ се е заканила да използва всички средства, за да съсипе звездата от филмите за възрастни. Причината за основателния й и доста сериозен гняв е фактът, че Сторми публично я унижи на няколко пъти. Освен това тя многократно се подигравала с достойнството на съпруга й, гласят други слухове.

„Мелания е бясна. След като се разчу за аферата на Даниълс с Тръмп, тя се надяваше просто всичко да се забрави. Онази старлетка обаче реши, че ще извлече максимална полза от връзката им и заговори наляво и надясно за него. На съпругата на Доналд й е ясно, че той не е верен съпруг. Но тя се разстрои особено силно, когато любовницата му тръгна да се подиграва с мъжкото му достойнство и то публично.“, разказват приближени до първата дама.

Те са категорични, че Мелания няма да падне до там, че да коментира публично връзките на Доналд или изявленията на Сторми Даниълс. „Но тя е лично засегната и се чувства безкрайно унижена. Първо я обидиха като жена, а след това и като съпруга на президента. Не е спряла да сипе заплахи срещу онази старлетка. И търси начини да я съсипе, но засега без особен резултат“, твърдят още от обкръжението на Мелания.

Мелания Тръмп сипе заплахи по Сторми Даниълс Колаж: Интернет

Мелания Тръмп сипе заплахи по Сторми Даниълс Колаж: Интернет

Първата дама стоически понася всички скандали около съпруга си, но аферата му със Сторми Даниълс почти доведе и двамата до развод. Дори бившата стажантка на Тръмп — Омароса Маниголд, заяви, че президентът се принудил да използва заплахи срещу първата дама, че ще я изгони от страната, за да я откаже от идеята за развод. По тази причина в края на миналата година Мелания отказа да пътува и до Швейцария. Сега тя вече не иска да се развежда, но е толкова вбесена от историите на бившата звезда от розовите филми, че е готова на всичко, за да я съсипе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар