Мелания Тръмп направи за смях Иванка в Китай

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп направи Иванка за смях в Китай

Мелания Тръмп успя да засрами доведената си дъщеря в Китай. Първата дама на Америка в негласно съперничество с модната дизайнерка от месеци. Явно съперничеството между двете е преминало на друго ниво, тъй като Мелания този успя наистина да я засенчи.

Макар съпругата и дъщерята на американския президент да не се засякоха в Китай, световните агенции не пропуснаха да запечатат посещенията им на снимки. А модните стилисти моментално сринаха принцесата на Тръмп, по повод на тоалета, който носеше в Пекин.

Иванка се появи в рокля — кимоно, която приличаше по-скоро на халат или нощница. Черната панделка на колана отпред я караше да изглежда бременна, а реверите правеха бюста й огромен. И за да е още по-ужасна картинката, под фината прозрачна материя на тоалета, прозираше розова подплата, все едно младата дама е надянала зле ушит домашен халат. Не е ясно колко е струвал тоалетът на наследничката на Тръмп, но явно е бил доста скъп и абсолютно безвкусен, коментират в мрежата.

За разлика от нея, Мелания се появи със стилна черна рокля на цветя, която изглеждаше точно в духа на китайските традиции. Първата дама съобрази тоалета с фигурата си и не си позволи никакви експерименти по отношение на визията.

И макар да изглеждаше малко странно, застанала до делово облечения си съпруг, президентът на Китай и първата му дама, Мелания все пак блестеше, в сравнение с Иванка.

„Като лице на САЩ, Мелания Тръмп винаги показва перфектен стил, където и да отиде. Възхищавам се на добрия вкус на нашата първа дама“, коментира един от най-видните холивудски стилисти. Въпреки че съпругата на президента не се радваше на особена популярност след избирането му, тя определено успя да се наложи като положителния герой в първото семейство.

Мелания Тръмп засрами Иванка в Китай

Мелания Тръмп засрами Иванка в Китай

А фактът, че успя да засенчи и претендиращата за световен дизайнер Иванка, говори сам за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар