Мелания Тръмп най-сетне засенчи президента! (Вихте хитрия й ход+ реакцията на Доналд)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп успя да блесне на фона на съпруга си и сина си Барън.

Наследникът на Доналд и Мелания Тръмп Барън посети Белия дом за първи път след встъпването в длъжност на баща си. Синът на милиардера не е свикнал медийният интерес да е насочен към него и видимо се притесняваше. Но, добре че бе прекрасната му майка, за да прикове всички погледи към себе си.

За първи път откакто е Първа дама, Мелания Тръмп успя да засенчи президента. След спечелените президентски избори бившият бизнес магнат и настоящ държавен глава бе остро критикуван не само заради политиките си. Мнозина не приемат неговото държание към съпругата му. Тя винаги е на втори ред, никога не се държи джентълменски и се чуди как да я засенчи.

Е, дойде време за смяна на ролите! След посещението в Белия дом на Мелания Тръмп и Барън, Първото семейство се насочи към тузарското си имение „Мар-А-Лаго“ във Флорида, където ще прекара уикенда. При кацането си в Палм Бийч Първата дама отново бе зад съпруга си, но успя да прикове погледите с ярко червен тоалет.

Така красавицата се открои на фона на облечените си в тъмно мъже. Модни експерти заподозряха съвсем целенасочен избор на червеното палто не толкова заради тренд, а с цел. Дори вдигнатият юмрук на Доналд Тръмп не направи особено впечатление. Все пак, червеното е най-предизвикателния цвят. А на Мелания Тръмп вече й се налага по-често да предизвиква, отколкото когато е била модел, пише dailymail.co.uk.

Мелания Тръмп блесна в червено

Мелания Тръмп блесна в червено

Въпреки набиващата се на очи визия, Първата дама не успя да си спечели необходимото внимание от любимите си мъже. Докато фотографите се надпреварваха да я щракат, те забелязаха как Мелания Тръмп крачи най-отзад и с видими затруднения с токчета по тревиста местност. Явно с каквото и да се облече, Първата дама няма да бъде достойна за вниманието на съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар