Мелания Тръмп с корем на бременна в Китай (Вижте как се отпусна)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп като бременна в Китай

Мелания Тръмп пак предизвика слухове, че може би е бременна. Съпругата на американския президент, гони 50, но все още е достатъчно млада, за да стане майка за втори път. Първата дама на САЩ се появи на среща с ученици, на която демонстрира много наедряло коремче. И пак провокира слухове, че очаква дете.

Световните таблоиди останаха втрещени, когато на Китайската стена, първата дама се появи с видимо отпуснат корем. Доскоро Мелания показваше стройна фигура, но там изглеждаше доста наедряла.

Според някои, тя носи специален колан, който да прибира тази част от тялото й. И когато не е с него, Мелания изглежда точно като бременна.

От друга страна някои смятат, че честите й отсъствия може да са свързани именно с потенциална бременност. Въпреки че преди девет месеца пак се заговори за евентуална нейна бременност, сега фигурата й изглежда доста по-наедряла.

„Наистина? Да не е бременна този път“, коментират топ блогъри в САЩ. Засега обаче нито Доналд, който стана дядо за осми път, нито Мелания са коментирали подобна „щастлива“ новина.

Други пък смятат, че първата дама май малко е напълняла.

„От нерви май похапва повече. Прави впечатление, че и тоалетите й напоследък са така скроени, че се налага да й прикриват корема“, коментират стилисти. Мнозина не пропускат да отбележат, че Мелания изглежда доста наедряла в последно време. Самата първа дама явно не обръща внимание на факта, че е качила килограми. Нито на слуховете, че може би е бременна. Според трето мнение, тя просто има малък проблем със стомаха и в резултат на това от време на време корема й се подува.

Мелания Тръмп показва голямо коремче в Китай

Мелания Тръмп показва голямо коремче в Китай

Това ли е причината да изглежда като бременна, или има и друго, предстои тепърва да стане ясно. Със сигурност обаче, ако Доналд Тръмп стане баща за шести пъти, това няма да се случи, докато е в Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар