Мелания Тръмп и Доналд лудо влюбени в Полша (Затъмниха Джаред и Иванка даже)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп и Доналд лудо влюбени в Полша, затъмниха и семейство Къшнър даже

Мелания Тръмп и Доналд симулираха луда любов пред камерите в Полша. Първото семейство на Америка обикновено е пестеливо на интимни жестове, но в централноевропейската държава даде да се разбере, че са луди един за друг.

Фотографите уловиха първата двойка хваната за ръце да слиза от самолета. А Мелания направо сияеше от щастие пред фотографите. Последва доста колоритна сцена при посрещането, в която Тръмп бе пренебрегнат за сметка на жена си от първата дама на Полша, Агата Дуда.

Куриозните ситуации не спряха до тук. Двойката реши да покаже, колко е сплотена, като Тръмп през цялото време прегръщаше Мелания. Той дори настоя съпругата му да изнесе реч — нещо, което тя рядко си позволява. Този път обаче първата дама прие и демонстрира изключително топло отношение с него. А след речта си, двамата си размениха публична целувка.

През цялото време Мелания Тръмп правеше всичко, за да изглежда влюбена до уши в мъжа си.

Двойката положи доста усилия, за да затъмни семейство Къшнър. Джаред и Иванка неизменно придружаваха Доналд и съпругата му на посещението в Полша. Семейството положи доста усилия, за да провокира интереса и вниманието на медиите към себе си.

Слуховете, че семейство Тръмп се развежда не шестват от вчера. Както и тези, че Мелания е бременна. Първата дама окончателно обърка медиите, когато веднъж се появява с плосък корем, а в следващия с талия, подхождаща на жена в петия месец.

Никой от двамата не споменава и дума за бебе, което в крайна сметка наложи край на слуховете. При все това семейството продължава да е пред прожекторите, заради някои реакции на Мелания Тръмп и гафовете на Доналд.

В Полша обаче двойката се постара да покаже, че наистина са влюбени и всякакви слухове за развод са силно преувеличени.

Доналд и Мелания Тръмп го играят лудо влюбени в Полша

Доналд и Мелания Тръмп го играят лудо влюбени в Полша

Мелания положи огромни усилия, за да покаже пълна подкрепа към съпруга си, а любовните погледи, които си разменяха смутиха мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар