Мелания Тръмп излага Доналд с тоалети! (Няма да повярвате защо го прави за смях)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп безспорно е най-елегантната първа дама на САЩ, но усърдно пази малка срамна тайна

Кейт Бенет е биограф на семейство Тръмп и може да се похвали с доста нестандартни познания за най-атрактивната двойка в света. Оказва се, че първата дама умело използва дрескода си, за да покаже отношението си към мъжа си. Така от избора на тоалет на Мелания Тръмп всеки може да прецени как се е представил непокорният президент в леглото. От разкритията на биографа става ясно, че той се дъни доста често в спалнята. Жена му, от своя страна, го наказва, като облича костюм с панталон. Идеята на облеклото е ключова, тъй като президентът предпочита преди всичко женствените тоалети. Те трябва да подчертават женската фигура както с елегантността на визията, така и с прилепналостта си по тялото.

Мелания обаче има отговор на всички провокации от страна на мъжа си. След всяка негова издънка първата дама се появява с панталон, за да дразни успешно провинилия се. Мъжката визия е отговор на въпроса какви точно са отношенията между двамата в момента. Ако нещата в спалнята и дома са наред, красавицата не се поколебава и изразява чувствата и емоциите си в безкрайно женствен тоалет. „Много от това, което първата дама прави, има своя подтекст и таен смисъл. Ако я попитате направо, тя вероятно няма да ви отговори“, цитира Бенет woman.bg, позовавайки се на нейна публикация в „Ню Йорк Таймс“.

Така на бял свят излезе нова пикантна информация, която нищи из основи интимния живот на президентската двойка. Макар Мелания да е безкрайно сдържана и обикновено да успява да прикрие добре емоциите си, очевидно е намерила своя начин да говори. Доста хитро, нали? Ненатрапчив, но изключително оригинален таен език е усвоила г-жа Тръмп, за да може тотално да подразни съпруга си и да му припомня прегрешенията.

Мелания Тръмп не е в настроение

Мелания Тръмп не е в настроение
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар