Мелания Тръмп заряза кича за Коледа (Вижте как преобрази Белия дом)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп заряза кича, показа отличен вкус в украсата на Белия дом

Мелания Тръмп за втори път украсява Белия дом. И този път първата дама на Америка успя да избере най-подходящата украса. Красавицата демонстрира не само почит към патриотичното минало на страната, която е нейна втора родина, но и към съкровищата, които пази. „Американски съкровища“ бе темата, която Мелания избра за събитието. И този път получи куп комплименти.

Първата дама реши да не се изхвърля и вместо миналогодишната тема за „Леденото кралство“ и златния дворец, тази година заложи на традиционни цветове червено, зелено и бяло. Кампанията й „Бъди най-добър“ също намери място сред проектите й, както и още куп интересни елементи.

Все пак Мелания отнесе и порядъчен дял критики заради дърветата в червено. В социалните мрежи коментират, че елхите изглеждат като потопени в кръвта на мигрантите. И очевидно съпругата на Доналд Тръмп не е знаела какво да ги прави.

„Това е безобразно.“, „Никоя първа дама не е превръщала Белия дом първо в Нарния, а след това в деветте кръга на ада. Но на тази й се получава“, пишат в социалните мрежи.

Не липсват и намеци от типа на „Когато не знаеш какво да правиш с кръвта на жертвите си“, както и други „Така моите имигранти винаги ще бъдат с мен, дори на Коледа“, които разбуниха мрежата.

Все пак мнозина смятат, че с изключение на тази издънка, Мелания определено се е справила по-добре от миналата година. „Изглежда по-уютно и по-домашно. Усеща се, че наистина е Коледа“, „Направо е фантастично, предвид безумния кич от миналата година“, коментират трети.

Мелания Тръмп преобрази Белия дом сн. Twitter

Мелания Тръмп преобрази Белия дом сн. Twitter

„Прекалила е с червеното, но извън това – харесва ми“ пишат четвърти. Очевидно все пак Мелания се е справила по-добре от миналата година, напук на подигравките, които търпи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар