Мелания Тръмп с гафове на килограм при срещата с Макрон (Снимки)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп с гафове на килограм при срещата с Макрон

Мелания Тръмп допусна куп гафове на срещата със семейство Макрон. Първата дама, наред с останалите представители на Белия дом се оказа във фокуса на обективите в доста неловки ситуации.

Култовите моменти предизвикаха смях и усмивки в мрежата. И въпреки хапливите коментари по отношение на семейство Тръмп, сънародниците им определено ги харесват.

Напук на всичките им издънки.

Още с посрещането на семейство Макрон, Мелания бе изловена в култов кадър като от сериала „Династия“. Фотографите избързаха и снимаха първата дама, докато се обръщаше за снимка. Освен, че изглеждаше огромна, Мелания сякаш бе обърнала гръб на всички официалности. А кадърът бе толкова смешен и нелеп, че обиколи всички медии.

Малко след това семейството се качи на балкона, за да помаха. И въпреки че Бриджит отказа да носи шапка, Мелания не пропусна да се окичи с огромна капела и бял костюм в стил Бионсе. Тя дори използва уиндзорското махане, с което предизвика още по-бурен смях. „Тези четиримата са като пародия на британското кралско семейство. Наистина си повярваха, че са велики“, пишат из форумите.

Кулминацията бе появата на Иванка Тръмп, с рокля, чийто дизайн включваше декоративен елемент напомнящ рибарско въже. Все пак дъщерята на Тръмп се постара на официалната вечеря да не се излага и смени тоалета с по-подходящ. Въпреки че първия й избор предизвика шеговити подмятания, че явно си е връзвала лодката на някой от бреговете на Потомак.

Не мина и без още един неловък момент. По време на химна, Тръмп се опита да хване жена си за ръка, което видимо я стресна. В началото Мелания се дърпаше, но накрая той й стисна здраво китката, с което я принуди да му се подчини. Тихо изразеното „Благодаря“ не остана скрито от пресата.

Мелания Тръмп с гафове на килограм на срещата с Макрон

Мелания Тръмп с гафове на килограм на срещата с Макрон

И всички отново подеха въпроса, защо Мелания не позволява на съпруга си да я държи за ръка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар