Мелания Тръмп взима милиони, за да не се развежда с Тръмп (Лъсна цялата скандална схема)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп получава милиони, за да не се развежда с Доналд

Мелания Тръмп ще получи милиони, за да остане омъжена за Доналд Тръмп. Американската първа дама смята да се разведе с мъжа си възможно най-скоро — всъщност веднага след изтичане на мандата му.

Адвокатите Санди Ейн и Черил Ню намекнаха, че съпрузите със сигурност имат подписано предбрачно споразумение. Но се смята, че преди да се разведе, Мелания ще трябва да получи и брачно такова. Според него, тя се задължава да остане до съпруга си, докато той е на власт в Белия дом. Т. е. на госпожа Тръмп ще й се наложи да остане омъжена още между 2 до 6 години — в зависимост от това до кога Тръмп ще остане в президентството.

Иначе слуховете за развод не са от вчера. След скандала със Сторми Даниълс първата дама изчезна от общественото пространство за почти три седмици. Никой не вярва, че причината е само операцията, която спешно й се наложи да направи. Освен това след скандалните разкрития тя значително ограничи публичните си изяви в компанията на съпруга си.

Смята се, че американския милиардер е умолявал на колене съпругата си да не подава молба за развод, поне докато не приключи мандатът му, пише „Слава“. След това двойката ще се премести в Ню Йорк и там без много шум ще сложат край на брака си. Адвокатите вече изчисляват какви пари ще получи Мелания като обезщетение за това, което е принудена да търпи. Тръмп има богат опит в това отношение – първата му съпруга Ивана го напусна и му взе повече от 20 милиона долара обезщетение при развода. Мелания обаче едва ли ще се задоволи с толкова малко, след като бе под прицела и присмеха на милиони по света.

Мелания Тръмп взима милиони, за да не се развежда с Доналд сн. Internet

Мелания Тръмп взима милиони, за да не се развежда с Доналд сн. Internet

Иначе, напоследък американската първа дама отново е ограничила публичните си изяви. И далеч не е толкова поддържаща и подкрепяща съпруга си по време на най-новите скандали свързани с него. Явно разводът наближава…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар