Мелания Тръмп бясна! Рапър я направи за смях пред целия свят (Видео)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп е бясна, рапър я направи за смях пред цял свят

Мелания Тръмп се тресе от ярост заради рапърски изпълнения. Първата дама на Америка за пореден път е в центъра на мощен скандал, след като рап звезда се изгаври жестоко с нея.

В клип на рапъра Ти Ай, Мелания е представена като лека жена, която се съблича в овалния кабинет, веднага щом съпругът й напусне Белия дом. И докато Тръмп играе голф във Флорида, тя върши адски неприлични неща във Вашингтон.

Естествено дамата, която е в клипа на Ти Ай не може да стъпи и на малкия пръст на първата дама, но посланието е ясно. А екипът на Мелания вече осъди видеото и настоя то да бъде свалено. Нещо повече — те обвиниха музиканта, че подронва нейния авторитет и имидж на първа дама. А също така и че се гаври с репутацията й.

Междувременно Мелания Тръмп тъкмо бе успяла да изчисти имиджа си с интервюто, което даде преди дни. Първата дама се защити от обвиненията в липса на хуманност, добросъвестност и други обиди. Тя заяви, че не се чувства оскърбена, а по-скоро предадена от хората около себе си и семейството. И след като изрази тревога, че е най-мразената жена в Белия дом и най-тормозената на планетата, се зае да отхвърля другите обиди.

„Искам хората да ме запомнят с работата, която върша, а не с това как изглеждам и какви дрехи нося“, коментира тогава Мелания. Очевидно обаче именно външния й вид и провокациите, които отправи към пресата са в центъра на внимание.

 

Гавра с Мелания Тръмп я вбеси до крайност сн. Туитър

Гавра с Мелания Тръмп я вбеси до крайност сн. Туитър

Скандалното яке, което стана повод за толкова коментари и дискусии се появи и в клипа на Ти Ай. Именно съблича двойничката на Мелания, докато танцува върху бюрото на рапъра. Видеото е гледано над 3 милиона пъти в Туитър. А коментарите не стихват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар