Мелания Тръмп бясна: Доналд назначи топ красавица за шеф на Белия дом

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп не е щастлива от новата фаворитка на Доналд Тръмп

Белия дом се превърна в харем, а Мелания Тръмп е бясна. Освен, че от всякъде е заобиколена от русокоси красавици, сега ще трябва да се бори за вниманието на мъжа си и с новия шеф на Белия дом. Хоуп Хикс е само на 28, но е дългокрака, бивш модел и с изключителни качества. Неслучайно Доналд Тръмп избра тази красавица да поеме поста директор на стратегическите комуникации.

Но само докато успее да й намери по-престижна длъжност.

28-годишната брюнетка има всички качества да заеме този пост, освен две — твърде млада е и няма никакъв политически опит. Въпреки това Тръмп не спира да я толерира, а при всеки удобен случай се разсипва от похвали по неин адрес.

„Хоуп е невероятна. Тя ми дава изключително ценни съвети и го прави по един много внимателен начин. Освен това се старае да е толкова деликатна, че никога не се чувствам притиснат до стената“, твърди още самият Тръмп.

Назначението идва след одобрение на дъщерята на Доналд — Иванка, но никак не се харесва на Мелания. Въпреки че първата дама отдавна се е примирила с желанието на съпруга си, да се заобикаля с красиви жени, определено не й станало приятно от последната му постъпка.

„Всички започват да говорят между Хоуп и Тръмп се случва нещо. И може би са прави. Мелания има доста основания да се притеснява“, раздухват историята таблоидите в САЩ.

Според клюките, президентът си паднал по красивата манекенка, която освен хубава, се оказа и умна. И се чуди какъв пост да измисли за нея, за да е по-близо до Овалния кабинет. И в същото време да не привлича твърде много внимание. Всичко това обаче ужасно дразни Мелания, която трябва стоически да понесе и тази история.

Мелания Тръмп бясна заради новия шеф на Белия дом

Мелания Тръмп бясна заради новия шеф на Белия дом

Неслучайно из коридорите на бялата къща коментират, че след този мандат на Доналд, семейство Тръмп може и да стигне до развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар