Мелания Тръмп блести на Хелоуин в Белия дом (Вижте как посрещна празника)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп събра погледите на Хелоуин, първата дама с ослепителна визия за празника

Мелания Тръмп се появи на приема в Белия дом по случай Хелоуин сияеща. Първата дама и президентът честваха празника по-рано през миналия уикенд. Който по традиция е на 31 октомври.

Фото: East News

Президентското семейство устрои ежегодния прие в Белия дом като по този случай сградата бе украсена с хиляди гирлянди и тематичен декор. Доналд и Мелания поздравиха децата с песен на Майкъл Джексън и прекараха доста време с малките си гости. Като ги почерпиха предлагайки им бонбони. Които не бяха обикновени. А запаметяващи се.

Фото: East News

За всяко дете имаше оранжева торбичка с автографите на американския президент и първата дама. На която се виждаше печатът на Белия дом. Угощението протече под звуците на тематичната музика от „Хари Потър” на известния композитор Джон Уилямс.

За появата си красивата първа лейди на САЩ бе избрала кожено палто на карета с жълтеникав оттенък от марката Ботега-Венета. Като цялостната й визия бе допълнена от високи черни токчета. Косата й бе на изсветлени вълни, а гримът й бе почти незабележим. Устните на Мелания бяха подчертани с блясък в прасковен цвят, предават от електронното издание elle.ru.

Като цяло визията на мадам Тръмп бе невероятно красива. Тя изглеждаше както винаги много елегантна. Но и майчински загрижена за малките си гости. Които посрещна и почерпи на приема в Белия дом.

Вижте още снимки на президентското семейство на празника по случай Хелоуин в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар