Мелания Тръмп блести с нова визия в Белия дом (Първата дама смая с вида си)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп блести с визия в Белия дом

Мелания Тръмп зашемети феновете с визия в Белия дом. Красивата първа дама на Америка демонстрира шеметна форма на среща на президента Доналд Тръмп.

Първана дама се появи с изцяло нова визия. На срещата Мелания се появи с изрусена коса и модерна бяла рокля с наметало към нея.

Класическите тоалети във византийски стил се превърнаха в запазена марка на първата дама. На 50 Мелания не крие бръчките по лицето си, но прави всичко възможно, за да не издава други признаци на остаряването си.

Съпругата на американския президент направо сияеше и го държеше здраво за ръка по време на срещата. А причина за доброто й настроение бе фактът, че Тръмп публично я похвали за прекрасната работа, която е свършила по украсяването на Белия дом.

По принцип задължение на Мелания е да украсява президентската резиденция. И тя го прави, като полага огромни усилия огромната сграда винаги да изглежда перфектно. Неслучайно и не сдържа усмивките си, когато Тръмп публично я похвали и заяви, че това е една от най-добрите работи, които е виждал някога.

Щедрият на комплименти президент обаче, все още има за какво да се реваншира. Всеизвестен факт е, че преди дни той неволно оскърби съпругата си, като заяви, че ако му се случи нещо, тя няма да се впечатли особено.

Сега обаче изглежда Тръмп си е спомнил, че Мелания не заслужава подобно отношение и се постара да й се извини подобаващо.

Първата дама впечатли не само с променена прическа, но и с рокля за 4000 долара, дело на ливански дизайнер. Белият тоалет бе обсипан с камъни Сваровски и предизвика доста възхитени погледи.

Мелания Тръмп блести с нова визия сн. Инстаграм

Мелания Тръмп блести с нова визия сн. Инстаграм

Съпругата на американския президент минава за една от най-красивите жени на планетата. И въпреки че вече не крие бръчките си, продължава да сияе. Независимо, че е почти на 50.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар