Мелания Тръмп отвратена от Доналд (Вижте как публично го показва – Скандални разкрития)

На първата дама й се гади от президента, сензационните разкрития прави бивша съветничка на Тръмп

Отношенията между Мелания Тръмп и президента на САЩ не спират да се коментират, особено в края на предизборната кампания на милиардера за втори мандат.

Омароса Нюман, която познава Тръмп от 2004 г., написа книгата „Unhinge“, в която пише за Белия дом от позицията си на вътрешен човек.

Мелания Тръмп и президентът на САЩ понякога се харесват, друг път не могат да се понасят

По време на неотдавнашно гостуване в Lauren Today тя говори за брака на Тръмп и Мелания.
Това е много странен брак. Между другото, аз съм много внимателна, когато говоря за нечий брак, защото никога не знаеш какво става зад затворени врати, но и двамата ги познавах, преди да се оженят. От това, което видях през тези 17 години, ще ви се завие свят. „Понякога се харесват, но понякога тя е отвратена„, каза тя.

Тя се позовава на момента когато при последната президентска кампания се видя как първата дама му отблъсна ръката когато Доналд посегна да я хване. Нюман твърди, че това ясно показва истинските й чувства към него.

Хладното и сдържаното отношение на Мелания към съпруга й се проявява дори и на първата президентска кампания.Тя му позволи да я хване за ръката, но докато съпругата на Байдън го прегърна и целуна, Мелания просто докосна Тръмп по рамото.

Първата дама резервирана към съшруга си и го показва публично

Броени дни остават да се види как скандалния брак на президентската двойка ще продължи. Първата дама не може да се разведе със съпруга си докато е държавен глава и ако го изберат за втори мандат драмата им ще продължи поне още 4 години.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.