Медоу Уокър с трагичен рожден ден (Вижте как отпразнува юбилея си 5 години след смъртта на Пол Уокър)

Гласувайте за статията

Медоу Уокър още страда по загубата на баща си

Преди броени дни Медоу Уокър навърши 20 години. Дъщерята на Пол Уокър отпразнува събитието с емоционална изповед, която трогна всички в социалните мрежи. Чаровницата се раздели с тийнейджърските лудории и заяви, че вече става наистина голямо момиче. И въпреки че до официалното пълнолетие я дели още една година, тя вече се възприема като пораснал човек.

„Официално на 20! Сбогом на детството, ще ми липсва, както и ти татко“, сподели чаровницата. Въпреки това младото момиче работи упорито, за да се покаже достойна негова дъщеря.

„Той ме зарази със своята страст. Страст към хората, към океаните, природата. Да помагам на другите, да спасявам животните, да се грижа за земята. Това са нещата, които правя днес заради него“, споделя Медоу.

Самата тя отвори фондация на името на баща си, която е посветена именно на борбата с пораженията от околната среда. Миналата година Медоу заведе и дело срещу компанията „Порше“ по повод смъртта на баща си. Тя обяви, че е провела собствено разследване, което доказва, че автомобилът е бил с фабричен дефект, като това е довело до катастрофата.

Инцидентът предизвика международен отзвук, който продължи месеци наред. След извънсъдебно споразумение с компанията, Медоу оттегли иска си. В крайна сметка тя използва парите, за да основе фондация на името на баща си, която да помага на бедните страни, да се грижи за животните и да подпомага опазването на околната среда.

Медоу Уокър порасна сн. Инстаграм

Медоу Уокър порасна сн. Инстаграм

Медоу Уокър обаче категорична, че дори това не може да компенсира загубата му. В деня на смъртта му двамата излезли за закуска, след което трябвало да купят заедно коледно дърво. Вместо това младото момиче присъства на смъртта му, която бе повече от трагична и нелепа. 5 години по-късно Медоу още страда от загубата на любимия си родител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар