Меги Каканашева скъса с Барби имиджа, стана фатална дама (Вижте как се промени)

Гласувайте за статията

Дизайнерката Меги Каканашева претърпя коренна визуална трансформация.

След като наскоро се заговори за корекциите, които Меги Каканашева е правила по себе си, сега тя успя да изненада всички с поредната и то още по-смела стъпка към скъсването с кукленския имидж. Подобренията по лицето й са факт, но сега те остават на заден план пред произведенията на изкуството, които изникнаха на нежните й ръце.

Преди дни Меги Каканашева се похвали, че се е престрашила да си направи татуси тип „ръкави“, и то и на двете ръце! Това определено е доста смела, а и болезнена стъпка, особено за дама, която е толкова разпознаваема и с изграден конкретен имидж. С татуировките обаче, тя скъсва напълно с това, което е била досега, за да приветства новото си „Аз“, което бе посрещнато с различни коментари, но предимно положителни.

Бизнес дамата на 2015 г. сподели снимки от процеса на направата на татуировките, които са й коствали доста време и болка. Премиерата им тя направи на бляскаво събитие за рождения ден на Марина Диневи, на което се появи с визия стил жената-вамп, доста по-различна от доскорошния й имидж. От няколко месеца Меги Каканашева е яхнала и мощен мутренски джип в черно, който допълва профила й на лошо момиче, към който видимо се стреми.

Въпреки че създава дрехи за принцеси, Мегз малко по малко се превръща в бунтарка, което определено ще се отрази и на работата й. Под провокативните й снимките в последно време заваляха коментари с поздравления за смелостта и дързостта, която излъчва. А някои, които казват, че я познават, си позволяват да коментират, че тя е много емоционална и всяко нещо при нея си има причина, визирайки татуировките.

Меги Каканашева е по-дръзка от всякога

Меги Каканашева е по-дръзка от всякога

Засега дизайнерката не е споделила какво я е подтикнало към тази поредна стъпка на трансформация, но, гледайки снимки от преди година и днес, Меги Каканашева определено не е тази, която беше, а дали ви харесва повече или не, преценете сами за себе си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар