Мегз хвърли бомбата: Тото спечели ВИП Брадър с измама (Вижте скандалните й разкрития – Видео)

Мегз хвърли бомбата: Тото спечели ВИП Брадър с измама (Вижте скандалните й разкрития – Видео)
5 (100%) 1 vote

Мегз показа скандално клипче, което показва схемите на Тото за победата

Мегз разкри измамните схеми на рапъра

Мегз хвърли бомбата като заяви, че Тото е спечелил ВИП Брадър с измама. Дизайнерката обяви, че разполага със скандално клипче, в което се вижда как рапърът нарушава правилата на формата. И обсъжда схеми с външни лица как да спечели шоуто.

Уж любимата звезда на цяла България е издействал титлата си, нарушавайки правилата на предаването. В реално, папарашко видео, се вижда как той се среща неправомерно с майка си и с приятелката си, пред които се оправдава за фриволното си поведение с Мегз. Позволява си да я обижда и получава наставления от майка си, как да се държи, за да печели симпатии.

МегзИзолацията му и същината на формата, са тотално нарушени, а младият рапър стига толкова далеч, че си позволява публично да агитира публиката да гласуват за него. Случилото се е тотален прецедент в 10-годишната история на риалитито.

Вече се събуди вълна от недоволство, за грозната манипулация, на която зрителите са станали жертва и предстои да видим дали продуцентите на предаването ще се самосезират и предприемат мерки, относно скандалния казус.

При публикуването на разобличаващото видео, Мегз споделя и статус:

„…Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили. За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова. Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова.

Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.“

Голяма част от феновете обаче смятат, че Мегз просто ревнува от победата на Тото. И от факта, че той я отблъсна публично, предават от hotarena.net. И затова иска да го унижи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар