Мегз хвърли бомбата след края на ВИП Брадър: Опитаха се да съсипят бизнеса ми! (Вижте какво разкри още за шоуто)

Гласувайте за статията

Мегз проговори за първи път след финала на ВИП Брадър

Мегз за първи път коментира участието си в риалити формата

Мегз хвърли бомбата след финала на ВИП Брадър. До момента дизайнерката не си позволяваше да коментира изявите си в риалити формата. Както и многото скандали, които забърка с поведението си.

Каканашева споделя, че престоя й в къщата е бил изключително тежък. “ Не знам дали отвън е изглеждало толкова драматично, но имаше моменти, в които се чувствах на дъното на ада“. Най-влиятелната риалити звезда у нас още добавя, че Биг Брадър е нарушавал договора й почти всеки ден с цел да я научи да живее.

Мегз ВИП БрадърШокиращо Каканашева признава още, че освен всички мизерии, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и друг шамар. Фейсбук страницата на Мегз – най-силният й бизнес инструмент е бил спрян по сигнал на телевизията заради използване на кадри от предаването. За това красавицата научила в къщата и изпаднала в шок, защото не можела да направи нищо.

Учудващо всички тези гадости, които мнозина биха определили като психически тормоз, Мегз определя като уроци и не спира да благодари на Нико Тупарев, за това, че форматът я е променил завинаги към по-добро. Каканашева разказва, че е истински щастлива и не спира да се забавлява, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар