Мегз фалирала богаташки син преди Рончев (Вижте схемите й)

Гласувайте за статията

Мегз източила 150 бона от предишен любовник, зарязала го заради по-заможния Румен Рончев

Мегз се оказа по-опитна златотърсачка, от всяка друга. Шивачката от Раковски има навик да точи пари от джобовете на любовниците си.

Три години преди да обсеби бизнеса на сегашното си гадже Румен Рончев тя за малко да докара до фалит заможно семейство от Раковски. Което се занимава от много години със златарски бизнес.

Миглена Каканашева се залюбила с млад мъж, чиито родители били едни от най-заможните в Раковски, разправят нейни съграждани. Бащата бил собственик на няколко златарски магазина както и на цех за производство на бижута.

Амбициозната Мегз завъртяла главата на сина и се намесила в семейния му бизнес без да има някакви дялове в него. Все още стоят в интернет обявите, които пускала дизайнерката за набиране на персонал. А кандидатите за работа първо трябвало да се свързват с нея.

Брюнетката така омаяла по-младия си любовник, който правел всичко заради нея. Купувал й бижута, развеждал я по чужбина и не на последно място наливал пари в все още скромния й бизнес.

Мегз с новия си любовник Румен Рончев
Снимка: Инстаграм

Майка му и баща му не одобрявали Какакншева. Но момчето изкрънкало от родителите си доста пари заради нея. Въпрос на време било да сложи ръка на целия им бизнес, за тяхно щастие се появил по-богатия Румен Рончев.

Напористата провинциалистка веднага усетила, че в него има повече хляб и пренасочила стрелите на Амур към него. Както е известно вече тя се разпорежда с фирмите му докато той е в ареста. Чиито активи са оценени на 8 милиона.

Златарите се отървали само с някакви 150 хиляди лева и били благодарни на Бога, че изгорели с толкова малко.

В Раковски говорят, че Мегз успяла да източи пари от още няколко човека. И не могат да проумеят как й се връзват мъжете, предават от lupa.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар