Мегз удари дъното! Дизайнерката колабира от нерви в ефира на ВИП Брадър, викат Спешна помощ (Вижте грозния цирк)

Гласувайте за статията

Мегз получи поредната истерична криза във ВИП Брадър, този път положението беше трагично

Мегз за пореден път доказа, че се нуждае от специализирана помощ за психиката си

Мегз удари дъното! Цирковете и истериите на дизайнерката от старта на ВИП Брадър нямат край. Но този път дори и тя надмина себе си. Каканашева колабира в звездната Къща буквално минути след старта на понеделнишкия лайф. Миглена се свлече в банята на Енджи и започне истерично да реве, че не може да стане и няма никаква сила.

„Биг Брадър, повикай някой да ме изкара от тук“, дереше се изпадналата в истерия брюнетка. Тото и Алфредо незабавно се притекоха и изнесоха на ръце Мегз, за да я занесат в изповедалнята.

МегзТам обаче циркът на дизайнерката не спря. Тя продължи да се дере, да трепери, да твърди, че умира. Наложи се от продукцията да повикат Спешна помощ, за да окажат незабавна помощ на истерясалата Каканашева. Лекарите й биха успокоително, което я накара да ходи доста замаяно за известно време. В края на лайфа обаче Мегз си беше в кондиция.

А зрителтие недоумяват какво прави в Къщата Мегз, при положение, че очевидно има нужда от специализирана помощ за психиката си… Други смятат, че тя просто разигра цирк. „Как така припадна точно на старта на епизода?“, хилят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар