Мегз с тежка форма на анорексия след ВИП Брадър (Вижте до къде се докара от нерви)

Гласувайте за статията

Мегз отново в лапите на анорексията, от инат и нерви топ дизайнерката пак в плен на тежкото заболяване

Мегз, която показа достойно поведение във ВИП Брадър и се бори за зрителския вот до последно отново е станала жертва на опасното заболяване анорексия.

На Миньончето, което преди няколко години бе прекалено слаба и приличаше на скелет заради хранителното разстройство отново й се налага да се бори за килограмите си грам по грам.

Миглена Каканашева хвърли бомба в социалните мрежи като обяви, че в шоуто е отслабнала с цели 8 килограма. Заради своето упорство както и заради не малкия стрес, който изживя в Къщата на Големия брат и не на последно място заради съквартирантите, които я лишаваха от храна Мегз тотално се е стопила.

Можем да си спомним как упоритата дизайнерка се хранеше с отпадъци като Шеф Петров й приготвяше супа от корички и саламура от сирене. Е, резултатът е налице. Каканашева прилича на вейка и е станала само кожа и кости. За нейната крехка физика осем килограма са прекалено много и здравето й е застрашено, предават от електронното издание hotarena.net.

Самата Мегз признава, че всяка рокля, която облече й стои като на закачалка и се зарича за месец да си върне обратно загубеното от теглото.

За да прикрие слабостта си дребничката съквартирантка се облича с обемни рокли под, които кльощавите й форми не си личат. Диетолози се свързват с актуалната дизайнерка. Те й предлагат помощта си за да я отърват от животозастрашаващото заболяване, от което страдат куп модни звезди и не малко млади момичета.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар