Мегз с личен фризьор и гримьор за Черешката (Дизайнерката забрави, че иска естествена визия – Фото)

Гласувайте за статията

Мегз биеше тъпана, че се завръща към естествената си визия, ама в Черешката на тортата показва друго

Само седмици след като обяви, че спира с фотошопа и ще бъде натурална в социалните мрежи, дизайнерката Мегз реши да отдели часове за грим и прическа заради участието си в „Черешката на тортата”.

След всеки епизод Миглена Каканашева се снима с фризьора и гримьора си и им благодари за поредната си не чисто натурална визия. Бившата участничка в Биг Брадър написа през октомври в социалните мрежи: „Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази снимка.

Мегз Черешката на тортата

Снимка: ХотНюз

Всъщност съм я блървала хиляди пъти, защото имам слънчева алергия, откакто се помня. Знаете ли, много е странно, защото винаги съм вярвала, че обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” – както обичаме да ги наричаме – всъщност са съвършеният израз на нуждите и проблемите на тялото ни. И въпреки това – точно аз – се блървах нон-стоп по снимките си. Защо изобщо го правим? И откъде идва идеята, че тези неща са срамни, лоши, некрасиви и не са за показване?

Не знам – но вече не искам да го правя“, категорична бе тогава Каканашева. На снимките й по време на Черешката обаче по лицето й нямаше нито едно петънце, да не говорим за мимическа бръчка. Явно Мегз е размислила за натуралната си визия и ще продължи да ползва услугите на професионални гримьор за участията си.

По време на снимките на кулинарното шоу тя настоя да си смени мястото с Къци Вапцаров, защото не може да търпи хора зад гърба си. Имала нужда да контролира всичко и всеки и затова не понася телевизионерите от екипа на Черешката да снимат с камера или да записват с микрофон зад гърба й, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар