Мегз с безумен тоалет на Хип-Хоп наградите (Вижте как се издъни)

Гласувайте за статията

Мегз шашна с безумен тоалет, показа  голите си крака чак до кръста

Мегз се появи с нелеп тоалет на Хип-Хоп наградите. Топ дизайнерката събра погледите с прекалено дръзка рокля. Безкрайните цепки от двете страни разкриха  прелестите й чак до корема. Естествено, че си бе оставила бельото в къщи.

Каканашева   както се очаква от нея бе избрала да се стъкне с нещо впечатляващо. Но по всеобщо мнение май този път бе прекалила с експериментите си.

Миглена се появи последна на церемонията. Като отрази близо 60 минутно закъснение. Щом влезе в залата всички присъстващи бяха изумени от черната й рокля. И най вече от цепките. Които започваха направо от талията.

Мегз без капка притеснение се отправи към масата си. Която бе във ВИП зоната. Където бяха настанени представителите на хай лайфа и на най-мощните бизнеси от цялата страна. Те се смутиха от голотата на бизнес дамата и се чудеха на къде да гледат за да не  я засегнат, предават от електронното издание hotarena.net.

На Каканашева бе отредена една от най-важните роли на вечерта. Тя трябваше да връчи наградата на изпълнител на годината сред мъжете.

Когато миньончето се отправи към сцената очакванията бяха неприличните цепки да се разтворят и камерите на фотографите да запечатат завинаги нещичко от интимните прелести на дизайнерката. Както не веднъж се е случвало по червения килим на някои от холивудските звезди.

Въпреки очакванията подобно нещо не се случи. Миглена сякаш бе залепила плата на роклята към тялото. Освен, че е без бельо нищо друго не се видя. Само, че това бе достатъчно да разсее аудиторията. Която в очакване на някой гаф не успя да се съсредоточи в иначе смислената реч на топ дизайнерката, която говори за творчеството и отговорностите на артистите.

Вижте още снимки от модния гаф на дизайнерката в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар