Мегз със супер яко парти за РД на Ангелите (Снимки от събитието на седмицата)

Гласувайте за статията

Мегз може да претендира за най-изисканото парти на седмицата, рождения ден на Ангелите бе дефиле на светска суета и самочувствие

Рождения ден на Ангелите на Мегз безспорно бе най-луксозното светско събитие. Каканашева не спести нито лев от бюджета за празника. Партито на най-интересните мацки в интернет нямаше равно на себе си.

Украсата бе пищна и разточителна напълно по изискания вкус на дизайнерката. Цели три снимачни екипа от по един оператор и един фотограф се грижел всичко да бъде документирано. Единия екип обгрижвал рожденичките. Другия следял и интервюирал ВИП гостите. Както се досещате третия правел цялостното заснемане.

Салонът на елитния столичен Cаndy Club бил предвиден само за луксозното събитие. Персоналът бил инструктиран да носи на ръце гостите. За всеки се полагало специално внимание. А на медиите бил осигурен нечуван до сега комфорт.

Рождения ден започнал с изненада още от входа. ВИП-овете били посрещнати с шампанско от най-скъпарската марка  в комбинация със захарен памук.

Въпреки, че момичетата закъснели за купона всичко минало по мед и масло. Мегз се била уговорила с управата на заведението четирима шефове да следят за удобството на гостите. Както и за водещия на шоуто Ненчо Балабанов.

Гвоздеят в програмата било разрешението взето лично от собственика на Cаndy Club. Който си затворил очите и се съгласил красавиците на Мегз да бъдат поздравени от поп-фолк изпълнители. Въпреки правилото, че в елитния клуб няма място за чалга.

На всички стана ясно, че миньончето Мегз знае как да организира луксозен купон. Нейното старание и организираните от Балабанов забавления с алкохол рождения ден се превърна в събитие, на което гостите се повеселиха с удоволствие, а не по задължение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар