Мегз съсипа семейството на Румен Рончев (Вижте как дъщеря му я обижда)

Гласувайте за статията

Мегз съсипа семейството на любовника си, жена обмисля развод, дъщеря му сипе обиди срещу модната принцеса

Докато любовникът на Мегз е в ареста се разиграва нова драма. Дъщерята на Румен Рончев започна война с модната дизайнерка. Иванина я тормози във Фейсбук и я нарича с обидни  квалификации.

Колаж: ХотАрена

Девойката, която е на доста крехка възраст изригна срещу шивачката от Раковски. Тя заплашва любовницата на баща си и не пести неприличните си думи. Убедена, че именно заради Мегз Румен Рончев е в ареста. И призовава Каканашева да си признае, че тя е инициатор на измамната схема. Затова нейното място е зад решетките, категорична е Иванина.

Иванина, дъщерята на Румен Рончев

Безочливата модна диктаторка не обръщала внимание на заплахите и продължава да е на всяко дело на любовника си.

На последното заседание на съда където се гледа мярката за неотклонение на бизнесмена никой от семейството му не присъства да го подкрепи.

Говори се, че  законната му съпруга Зорница Рончева вече обмисляла да подаде молба за развод. Затова дъщеря й била толкова бясна на дизайнерката. Която според нея разбила семейството им и вкарала баща й в беля.

Да припомним, че на транспортния бос му щракнаха белезниците заради обвинение в кражба на автомобила на  амбициозната си любовница. Тя обяви, че джипът й е откраднат и се надяваше на солидна застраховка.

Оказа се обаче, че цялата измамна схема била по идея на  Мегз, която освен, че била автор на измамата била хвърлила око и на бизнеса му. И смятала да го присвои, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар