Мегз съвсем си навири носа (Вижте с каква награда я отличи БИГ Брадър)

Мегз съвсем си навири носа (Вижте с каква награда я отличи БИГ Брадър)
1 (20%) 1 vote

Мегз досущ се наду, обявиха я за най-влиятелната звезда на БИГ Брадър

Мегз се появи на лъскавото партито след големия финал на БИГ Брадър, с което продуцентите отбелязаха рекордния успех на таз годишното издание.

Както винаги дизайнерката пристигна с цял час закъснение. Стъкната със златна рокля като принцеса. Още на входа я чакаха многобройните фенове, които за малко да задушат миньончето, демонстрирайки небивал интерес към нея. Наложило се охраната да я спасява от ласките на почитателите й.

Мегз и сем. Петканови на партито по случай края на БИГ Брадър

И това не е всичко. Най-изненадващо продуцентите я обявили за най-влиятелната звезда за всички времена в риалити формата от неговото начало до сега. Каканашева, която не успя да спечели ВИП Брадър е получила най-голямата зрителска любов.

Само за двата месеца нейното име е цитирано 2 500 пъти. Най-много коментари е имало в социалната мрежа именно заради Мегз. Нейните странности и приумици са предизвикали небивал интерес.

Най-коментираното събитие в историята на Големия брат било отказа на Миглена да облече монашеските дрехи. След него се нарежда сватбата на семейство Петканови, а на трето място е сексът на Зара и на Нед, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Мегз има и друг свой рекорд. Най-харесваната публикация са кадрите на топ дизайнерката когато със сетни сили не се отказва да изпразни пълния с вода басейн.

Свидетели разказват, че на партито Мегз била на седмото небе от щастие. Признанието на продуцентите я накарало да се почувства по-важна дори от тях. Вирнала си носа още повече все едно, че е спечелила първото място в риалити шоуто.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар