Мегз на старта на ВИП Брадър: По-успяла съм от всички! (Вижте как се надува)

Гласувайте за статията

Дизанерката Миглена Каканашева – Мегз не пропусна да се отбележи още на старта на ВИП Брадър.

Снощи Мегз бе една от 16-те звезди, които прекрачиха прага на Къщата на ВИП Брадър. За нейното участие в риалитито се говореше много преди неговото начало. А когато то бе дадено, Каканашева веднага завъртя интрига. преди влизането си тя с половин уста потвърди, че сърцето й е заето и не може да очакване флиртове от нея. Но към със сигурност шоуто ще е гарантирано!

Във видео визитката на дизайнерката отново пролича високото й самочувствие. Мегз се сравни с аmериканската риалити сензация Ким Кардашиян. Наистина, между дветe има общи черти. Звездата им изгря в телевизионни формати. А след това успяха да материaлизат бързата си слава, за да създадат модна индустрия.

Но мнозина приеха думите на Каканашева като директна атака към останалите съквартиранти. Един вид, тя е по-успяла от тях е го е направила напълно сама, „без съпруг и татко милионер зад гърба си“. „Никой не ми е дал пари, всичко съм направила сама. Аз държа по пътя, който съм избрала, короната и върхът да са си мои.„, зави доста самонадеяно Мегз.

Тя знае, че подобни нейни изказвания предизвикват бурни реакции. И този път бе така. А дизайнерката се опита да ги парира в аванс. Тя заяви, че критиката към нея се дължи на факта, че хората не могат да я вкарат в шаблоните, а които робуват. „Да съм обикновена, животът ми да мине и да не съм направила нещо велико – не искам такъв живот. Искам живот, който после ще се пише в учебниците, за който хората могат да пишат книги и да правят филми. Страх ме е да съм обикновена“, продължи с откровенията Каканашева.

Мегз стартира с изцепка

Мегз стартира с изцепка

Тя не пропусна да се похвали и с успеха на видеата си, които непрекъснато пуска в социалните мрежи. Някои от тях имат и по 700 хиляди гледания. А това ако не си е генерална репетиция за ВИП Брадър, здраве му кажи! Мегз със сигурност ще предложи много на предаването и или ще се издигне до нови висоти, или ще се закопае на дъното. А в основата на всичко стои само и единствено нейната амбиция, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мегз на старта на ВИП Брадър: По-успяла съм от всички! (Вижте как се надува)”

  1. смешки бабо

    сеп. 12. 2017

    От къде изкопахте ТОЗИ ЗЪБАТО ГРОЗЕН ДИНОЗАВЪР? Е ПО-ГРОЗНО ЖАЛКО СЪЩЕСТВО НЯМА, НЯМА И ДА ВИДИТЕ СКОРО

    Reply to this comment

Добавете коментар