Мегз стана за смях в „Черешката на тортата” (Оказа се пълен провал в кухнята)

Гласувайте за статията

Мегз стана за резил като домакиня, амбициозната дизайнерка с пълен провал в кухнята

Мегз може да има големи амбиции и постижения като моден дизайнер. Но като домакина е пълен кошмар в кухнята.

Каканашева не показа умения с черпака. Бе избрала твърде сложно меню. Идеята й бе да смае гостите си с екзотична храна. Която за първи път трябваше да приготви и то сама.

Ястието, с което трябваше да скрие шапката на компанията бе еленско месо поставено в щраусови яйца. Но определено нищо не й се получи както трябва.

Истинка касапница стана в кухнята когато Мегз трябваше да се пребори яките черупки на яйцата. Дизайнерката се въоръжи с бормашина и флекс. Навсякъде се разхвърчаха жълтици и белтъци. Които полепнаха по стените, че и по косата и тоалета на готвачката.

Кошмарите в кухнята принудиха моделиерката да накара гостите да чакат повече от час на студа. Което изнерви Орлин Горанов до краен предел. Той позвъни на вратата и Мегз в първия момент не искаше да ги пусне.

Накрая склони, но компанията се изненада от хаоса в апартамента на Миглена. Като се наложи сами да си подредят трапезата.

В това време Каканашева им забърка зелена салата с нар. Но не успя да им поднесе десерта, който бе замислила. Дори благия шеф Манчев не издържа и я посъветва да се придържа към по-простички неща.

Зрителите разпънаха на кръст Мегз с негативни коментари. Обвиниха я, че е голяма превземка.  Някои се оплакаха, че им е писнало от простотиите й. Други пък се изгавриха, че е по-грозна и от Донатела Версаче, предават от електронното издание lifestyle.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар