Мегз стана за смях с математика: 97 + 12 е 112! (Вижте как се излага с „ум“)

Гласувайте за статията

Мегз за пореден път показа, че не се слави с особен интелект

Мегз не може да направи елементарни изчисления

Мегз стана за смях с познанията си по математика. И по-скоро с липсата си на такива. Дизайнерката за пореден път реши да направи феновете съпричастни с ежедневието й като реши да брои поръчки.

Ужасно притеснителното във видеото е, че МЕГЗ се опитва да направи сметка колко броя червила е продала след последния си пост снощи. Тя се опитва да смята, което очевидно не й се отдава също като правописа и за шок на всички изръсва „97 + 22 ъмм колко е това 112“.

Дори малко дете може да сметне, че всъщност отговорът е 119. По-късно Каканашева продължава с уж по-елементарни сметки за други продукти, но отново се запъва. „33 + 49 ъъъ ъмм “ и така близо минута, за да сбърка отново – „92 контура“.

МегзНакрая МЕГЗ все пак поправи сметките си и даде верни отговори като дори не сбърка 9 + 5 и каза макар и с още малко чудене „14 матови комплекта“.

Феновете на МЕГЗ и този път не пропуснаха да я изкритикуват с коментари от типа на “ много си тъпа“, „поръчки море, ъгъл шамандура“, „чудя се защо са ти тези пари като дори не може да ги сметнеш“, „е това е доказателство, че не трябва непременно да си умен, за да си успешен“ и още много подобни.

Каканашева, обаче, спазва строго цензурата, която наложи на клиентите си преди няколко седмици и побърза да изтрие много от лошите коментари и остави само тези за това колко е непринудена, успешна и сладка, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар