Мегз по спешност в болница! (Дизайнерката в ужас от предстоящата тежка операция)

Мегз по спешност в болница! (Дизайнерката в ужас от предстоящата тежка операция)
5 (100%) 1 vote

Мегз е в ужас, че ще й поставят пълна упойка

Мегз влиза по спешност в болница за операция

Мегз по спешност в болница! Дизайнерката ще трябва да претърпи спешна операция, като самата тя се оплака от случващото се с нея. Естествено, в едно от редовните си клипчета, които качва в социалните мрежи.

“Днес ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но малко ми е тъжно. И тази пълна упойка. Ох, дано всичко е наред” – каза Каканашева.

МегзПричините за операцията не са ясни. Поводът може да е вчерашният инцидент, въпреки, че Каканашева не сподели самата тя да е пострадала. Но Мегз може да крие уплахата и стреса си, за да не предизвика отново огромна вълна от критика и коментари. Припомняме, че когато бе блъсната от камион носителката на Златна игла предизвика по-скоро критика в своите фенове отколкото съчувствие.

Друга версия е, че Каканашева страда от неизличима болест. Затова се заговори още в къщата на ВИП Брадър. От няколко седмици дизайнерката често споменава пред феновете си, че постоянно й е лошо. Тя снима как всеки ден работи буквално до изтощение и често й прилошава. Мегз винаги демонстрира свръхчовешка издръжливост и никога не се заслушва в притеснените съвети на феновете и близките й, че е време за отдих.

Третата версия е, че операцията е козметична. По тялото на Мегз се виждат следи от маркер, които са типични за слагането на силикон. Такива маркери, обаче, се слагат и за дихателни операции, които също не са изключени за Мегз, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар